Ajankohtaista

Warkauden Nuorkauppakamari järjestää tänä vuonna äänestyksen vuoden positiivisimmasta varkautelaisesta. Äänestyksen toteutamme kahdessa osassa, joista ensimmäisessä pystyi ilmiantamaan henkilön tai organisaation (yritys/yhteisö), jonka kokee tuovan positiivista mieltä meidän kaikkien varkautelaisten keskuuteen. 

Ensimmäinen osio toteutettiin 4.-17.3.2024, jonka jälkeen arvovaltainen raati valitsi jatkoon yleisön ehdotuksista 5 ehdokasta sekä henkilö, että organisaatio/yritys kategorioihin.

Nyt käynnissä on toinen äänestyskierros 25.3.-7.4.2024, jossa pääsee äänestämään voittajia molempiin kategorioihin. Voittajat julkistetaan Savon Sampo messuilla sunnuntaina 14.4. Jaossa on kaksi palkintoa: positiivisin varkautelainen henkilö ja positiivisin varkautelainen organisaatio.

Onko ideasi vuoden 2024 Tuottava Idea? 💡➡ Ota kilpailun LinkedIn-sivut seurantaan ja osallistu tai ilmianna mullistava idea uusien innovaatioiden ja startup-yritysten kilpailuun. Kilpailuaika on 1.3. – 14.4.

Tuottava Idea -kilpailun lisäksi Suomen Nuorkauppakamareiden International Employer of the Year -kilpailu starttaa alkuvuodesta ja hakee ehdokkaita 1.3. – 14.4!

Tuottava Idea -kilpailussa etsitään enintään 3 vuotta vanhoja liikeideoita ja yrityksiä sekä korostetaan niiden merkitystä yhteiskunnallisen kehityksen avaintekijöinä. Tuottava Idea -kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea tai innovaatio.