Liity Jäseneksi!

Nuorkauppakamari on suunnattu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Se on harrastus, jossa yhdistyvät itsensä kehittäminen, koulutus, vapaa-aika ja verkostoituminen. Opit tekemällä, vaikutat asuinympäristöösi ja yhteiskuntaan.

Harrastus vie aikaa sen verran kuin itse haluat ja voit valita, toimitko paikallisesti, alueellisesti, Suomen tasolla vai kansainvälisesti. Nuorkauppakamarissa olet osa noin 5 000:n suomalaisen ja 200 000 kansainvälisen nuoren aikuisen kontaktiverkostoa.

Olemme osa yli sadassa maassa toimivaa Junior Chamber Internationalia (JCI). Vuosittaiset maailmankokoukset ovat avoimia kaikille. JCI Warkaudella on ystävyyssopimus saksalaisen JCI Mainzin kanssa.

Vierellä kuva hallituksesta 2024!

Kuvassa kansainvälinen ilta Tallinnan maailmankokouksessa. Keskellä Sanna Lehtomäki Warkauden kamarista.

Mikä on Warkauden Nuorkauppakamari?

Suomen Nuorkauppakamareihin kuuluva, poliittisesti sitoutumaton yhdistys, joka vaikuttaa ja näkyy paikallisesti ja toimii osana Suomen Nuorkauppakamareita. Tunnetaan myös nimellä JCI Warkaus.

Warkauden Nuorkauppakamari on perustettu vuonna 1963 ja valtakunnallinen järjestö vuonna 1957.

Mitä jäsentyyppejä kamarissa on?

Jäsen: 18-40-vuotias kamarin täysivaltainen jäsen. Vuosikokous valitsee jäsenet.
Koejäsen: 18-40-vuotias kamariin tutustuva henkilö. Jokaisella koejäsenellä on vähintään yksi kummi, jonka tehtävänä on tukea sekä kannustaa koejäsentä kamaritoimintansa ensi vaiheissa.
Senaattori: yli 40-vuotias, ansioitunut kamarilainen. Kansainvälinen kunniajäsen. Oikeus osallistua toimintaan paikallisesti ja kansainvälisesti. Senaattoreille on omaa ohjelmaa ja toimintaa.
Kunniajäsen: yli 40-vuotias, ansioitunut kamarilainen.
JCI Finland Foundation lahjoittaja: Kannatusjäsenen tyyppinen lahjoittaja, jolla on oikeus osallistua esimerkiksi kansallisiin kokouksiin.

 

Mitä saat nuorkauppakamaritoiminnasta?

Kansainvälisiä mahdollisuuksia: kontakteja sadassa maassa ympäri maailmaa, mahdollisuuksia osallistua esimerkiksi maailmankokouksiin ja eurooppakokouksiin sekä toimia ystävyyskamaritoiminnassa.

Koulutusta: Esimerkiksi yritysvierailuja paikallisesti, luentoja ja esiintymiskoulutusta. Nuorkauppakamarissa kannustetaan myös kouluttajana kehittymiseen, mihin on rakennettu selkeät koulutusohjelmat.

Kehittyä johtajana: Johtajuuteen kouluttaudutaan ottamalla vastuita erilaisissa tehtävissä. Luottamustehtävät esimerkiksi kamarin hallituksessa tai projekteissa kestävät vuoden. Joka vuosi mennään ylöspäin ja kerätään vuosittain vaihtuvia johtajuuskokemuksia ja kasvetaan turvallisessa ympäristössä johtajuuteen.

Verkostoja: Noin 5000 suomalaista muodostaa oman verkostonsa, missä tavataan erilaisissa yhteyksissä ja tehdään yhdessä projekteja ja verkostoidutaan. Jäsenet edustavat erilaisia ammattikuntia ja omaa verkostoa hyödynnetään esimerkiksi rekrytointi- ja hankintatilanteissa. Nuorkauppakamarissa tärkeää on myös ystävyys ja vuosien aikana syntyneet suhteet.

Mahdollisuuden vaikuttaa elinympäristöösi: Nuorkauppakamari tukee kokeilukulttuuria, mikä on johtanut Varkaudessa esimerkiksi uudenlaisten tapahtumien perustamiseen. Lisäksi
nuorkauppakamari nostaa positiivisia esimerkkejä esiin projektiensa kautta esim. Vuoden Nuori Menestyjä (TOYP), Vuoden Nuori Johtaja, Tuottava Idea.

Kannustaa yrittäjyyteen: Nuorkauppakamarilaisista reilu neljännes on yrittäjiä. Yrittäjyyteen kannustetaan ja se nähdään suomalaisen talouselämän yhtenä perustana.

Jos haluat kuulla lisää Jäsenyydestä, niin jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olemme yhteydessä!

6 + 2 =