Puheenjohtajan tervehdys

Puheenjohtajan tervehdys

Tervetuloa Warkauden nuorkauppakamarin uudelle verkkosivulle ja lukemaan ensimmäistä blogitekstiämme! 

Jatkossa julkaisemme blogia tässä kanavassa joko tällaisen perinteisen blogitekstin tai vlogisisältöjen muodossa.  

Warkauden nuorkauppakamari on tuttu toimija monille alueellamme, mutta tässä kuitenkin muutama sananen toiminnastamme. Olemme innostava yhteisö onnistumisille meillä ja maailmalla. Nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa mahdollisuuden kehittyä yksilönä ja hankkia hyödyllisiä työelämätaitoja, mutta se on myös yhteisö, josta voi saada uusia ystäviä sekä täältä Varkauden seudulta että maailmalta. Me täällä toimimme paikallisesti, mutta olemme samaan aikaan myös osa nuorkauppakamarien valtakunnallista verkostoa. Mikäli toimintamme laajempi ulottuvuus kiinnostaa, voi lukea siitä lisää täältä.

Täällä kotopuolessa meidät tunnetaan erityisesti joka toinen vuosi järjestättävästä Savon Sampo -messut tapahtumasta. Olemme myös perustaneet suositun Sampea ja Samppanjaa -tapahtuman, joka kuitenkin kasvoi niin suureksi, että olemme antaneet järjestämisvastuun kaupalliselle toimijalle. Lisäksi järjestämme Joulupuu -keräyksen  vuosittain joulun alla alueemme vähävaraisten perheiden lasten jouluilon turvaamiseksi ja palkitsemme vuosittain paikalliset Palvelun Helmet. Voit lukea lisää projekteistamme ja toiminnastamme täältä.

Korona on tuonut omat haasteensa meidänkin toimintaamme, mutta emme ole jääneet tuleen makaamaan. Järjestimme viime vuonna Some Sampo -messut ja vuoden 2021 syksylle suunnittelemme uudenlaista tapahtumaa alueemme vetovoiman kehittämiseksi. Lisäksi järjestelemme parhaillaan Suomen nuorkauppakamarien kansallista vaalikokousta yhdessä Kuopion nuorkauppakamarin kanssa vuodelle 2022. 

Lisäksi järjestämme jäsenistöllemme säännöllisesti kiinnostavia tapahtumia ja koulutuksia. Toiminnassamme aktiivijäsenet ovat maksimissaan 40-vuotiaita, mutta ansioituneille entisille jäsenille voidaan myöntää senaattorin tai kunniajäsenen arvo. Näin toiminnassamme on mukana myös aiemmin alueellamme kamaritoimintaa tehneitä henkilöitä. Toimintamme mahdollistaakin verkostoitumisen laajasti eri-ikäisten aktiivisten, itsensä ja oman elinpiirinsä kehittämisestä kiinnostuneiden henkilöiden kanssa.  

Kuten aiemmasta selviää, teemme monenlaisia asioita. Kamaritoiminnan suola onkin se, että jokainen voi valita ne itseään kiinnostavat jutut ja tehdä omanlaisensa kamariuran. Monelle kamaritoiminta on tarjonnut lisäbuustia työuralle sekä mahdollisuuden hankkia uusia taitoja tai verkostoja, jotka auttavat uusien ovien avaamisessa työelämässä. Kamarin kautta moni on saanut myös uusia, samanhenkisiä ystäviä, mikä ei aikuisiällä ole ollenkaan itsestäänselvyys. 

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää?  

Ilmoita yhteystietosi täällä tai pistä vaikka suoraan koejäsenhakemusta tulemaan täältä.